NIEUW EVENT! Dinsdag 7 november – Hoe maak je jouw bedrijf een talentmagneet met Employer Marketing?

NIEUW EVENT! Dinsdag 7 november – Hoe maak je jouw bedrijf een talentmagneet met Employer Marketing? – Schrijf je nu in!

Schrijf je onmiddellijk in, de plaatsen zijn beperkt!

21/09/2022: SEO masterclass

Play Video
Jeroen Van Raemdonck

Jeroen Van Raemdonck

Marketingexpert, ondernemer en CEO Varamedia.be

SEO masterclass
€ 650
€ 450
21 september, 2022, 17:00
Di Coylde, Beernem
Max. 20 deelnemers
Opleiding

Locatie

Deze Masterclass is meer dan alleen maar een training. Het is een diepgaande kennisoverdracht waarbij je waardevolle informatie krijgt, gebaseerd op 15 jaar ervaring in SEO. Je krijgt concrete voorbeelden van Jeroen Van Raemdonck hoe hij succcesbedrijven heeft doen scoren in zoekmachines, welke direct toepasbaar zijn op jouw bedrijf. Daarnaast krijg je ook allerlei extra's mee en krijg je toegang tot de exclusieve facebook community, zodat je op de hoogte blijft van de veranderingen binnen SEO.

Hoe ervaren anderen onze opleidingen?

Play Video

Versterk je merk met ChatGPT

13/09/2023

Play Video

Hanne Wysselinck & Philip Viane

AdFundum

Play Video

Lisa Van Den Broeck

Tervia's

Play Video

Aaron Vanthournout

Track.be

Play Video

Fien Vanderrusten & Galia De Fulviis

Dassy Workwear

Play Video

Justine Honoré

Momentum Marketing

Jeroen Van Raemdonck

Over de spreker

Jeroen Van Raemdonck is CEO van Varamedia.be en expert in online marketing. Zijn expertise ligt in marketingstrategie, zoekmachineoptimalisatie (SEA/SEO) en marketingautomatisaties. Kort gezegd: het organiseren van een renderend marketingsysteem. Hij legt de brug tussen marketing en sales. Hij maakt hierbij gebruik van alle nieuwste marketingtools en AI-tools. Jeroen is gastdocent digitale marketing aan onder meer VIVES Hogeschool en Arteveldehogeschool. Hij brengt zijn kennis op een toegankelijke manier zodat iedereen mee is met het verhaal en de opgedane kennis onmiddellijk kan toepassen in de praktijk.

Deel dit event