NIEUW EVENT! Dinsdag 7 november – Hoe maak je jouw bedrijf een talentmagneet met Employer Marketing?

NIEUW EVENT! Dinsdag 7 november – Hoe maak je jouw bedrijf een talentmagneet met Employer Marketing? – Schrijf je nu in!

Schrijf je onmiddellijk in, de plaatsen zijn beperkt!

Veelgestelde vragen

Ontdek direct antwoorden op veelgestelde vragen en krijg heldere inzichten in onze FAQ.

Er zijn geen specifieke vereisten of voorkennis nodig om deel te nemen aan onze opleidingen of morning-boost sessies. We verwelkomen deelnemers van verschillende achtergronden en ervaringsniveaus. Onze opleidingen zijn ontworpen om zowel beginners als professionals te ondersteunen en te begeleiden in hun leertraject in digitale marketing.

Onze morning-boost sessies zijn interactieve en inspirerende sessies die gericht zijn op het geven van een krachtige start aan je dag. Tijdens deze sessies behandelen we specifieke onderwerpen binnen digitale marketing op een beknopte en stimulerende manier. Je kunt waardevolle inzichten, praktische tips en inspiratie verwachten om je vaardigheden en kennis in digitale marketing te vergroten. En dat alles met een lekker ontbijtje.

Ja, onze opleidingen bij Lead Academy omvatten verschillende aspecten van digitale marketing, waaronder AI, SEO (zoekmachineoptimalisatie), social media marketing, contentmarketing, betaalde advertenties, e-mailmarketing, marketing tools, en meer.

Je kunt kiezen voor morning-boost sessies of opleidingen die specifiek gericht zijn op een bepaald aspect of een meer allesomvattende opleiding volgen waarin meerdere onderwerpen aan bod komen.

Bij Lead Academy hechten we veel waarde aan het waarborgen van de kwaliteit en relevantie van onze opleidingen. We evalueren daarom onze opleidingen op verschillende manieren en verzamelen voortdurend feedback van deelnemers om ons programma te verbeteren.

Een opleiding is een uitgebreid programma dat diepgaande kennis en vaardigheden biedt op het gebied van digitale marketing.

De morning-boost sessies daarentegen zijn kortere, interactieve sessies die gericht zijn op het geven van een inspirerende start van de dag. Ze bieden praktische tips en inzichten, maar behandelen minder onderwerpen in vergelijking met een volledige opleiding.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?