NIEUW EVENT! Dinsdag 7 november – Hoe maak je jouw bedrijf een talentmagneet met Employer Marketing?

NIEUW EVENT! Dinsdag 7 november – Hoe maak je jouw bedrijf een talentmagneet met Employer Marketing? – Schrijf je nu in!

Schrijf je onmiddellijk in, de plaatsen zijn beperkt!

Vlaanderen verwelkomt met Lead Academy nieuw opleidingsinstituut voor ondernemers en marketeers

Vlaanderen verwelkomt met Lead Academy nieuw opleidingsinstituut voor ondernemers en marketeers
persbericht-lead-academy

Vanaf september 2023 lanceert het West-Vlaamse marketing opleidingsinstituut Lead Academy verschillende gespecialiseerde opleidingen in Vlaanderen op het gebied van marketing en online sales.

Hiermee speelt Lead Academy in op de uitdagingen van zowat elke ondernemer en marketingprofessional: hoe trek je meer klanten én potentiële werknemers aan naar je bedrijf?

Lead Academy zal zowel volwaardige dagopleidingen als speciale Morning-boost sessions met ontbijt organiseren met maar 1 doel: zoveel mogelijk praktisch toepasbare kennis en expertise overdragen in zo weinig mogelijk tijd.

23/08/2023 – BEERNEM. Vlaanderen telt een nieuw marketing expertisecentrum: Lead Academy.

Met als slagzin “Toonaangevende opleidingen en morning boost sessies die je anders naar marketing doen kijken” legt Lead Academy de lat meteen hoog.

Oprichter Jeroen Van Raemdonck (CEO Varamedia): “Het beloven inspirerende opleidingen te worden die je vooral laten zien wat allemaal mogelijk is en welke kansen je momenteel laat liggen met je marketingteam.”

Het opleidingsinstituut organiseert 1 keer per maand een opleiding in een Van der Valk Hotel in Vlaanderen. 

Marketingkennis wordt meer toegankelijk voor Vlaamse marketeers, ondernemers en studenten

Lead Academy heeft enerzijds als doel om marketeers en ondernemers te inspireren met nieuwe, strategische kennis die het verschil kan maken tussen comfortabel achterover leunen terwijl de leads binnenstromen, of gestresseerd zijn over tegenvallende resultaten. Ook studenten marketing zijn van harte welkom tijdens de opleidingsmomenten. 

 

Topexperts aan het woord

Voor elke opleiding selecteert Lead Academy telkens een topexpert die over zijn of haar vak komt spreken. De centrale rode draad is altijd: hoe creëren we een meer gestroomlijnd marketingverhaal dat uitstekende resultaten genereert?

Want dat is het verschil tussen gewone marketing en succesvolle marketing: resultaten stromen binnen en jij als ondernemer of marketeer creëert zo de ruimte en gemoedsrust die nodig is om te sleutelen aan andere bedrijfscomponenten.

Oprichter Jeroen Van Raemdonck:

“Vandaag de dag is marketingkennis belangrijker dan ooit om te winnen in een concurrentiële markt. Lead Academy is ons antwoord op deze uitdaging. Voor elk marketingtopic nodigen we een andere expert uit die het woord neemt en zijn of haar ruime ervaring deelt met de aanwezigen. Ter zelfder tijd is er ruimte om te netwerken en leert iedereen andere like-minded marketeers en ondernemers kennen met dezelfde drive groeiambitie.”:

Actuele onderwerpen, gekozen door de cursisten zelf

Lead Academy focust op onderwerpen die praktijkgericht zijn en een concreet vraagstuk oplossen van menig ondernemer of marketeer. Denk hierbij aan vragen zoals “Hoe klim ik in Google hoger dan mijn concurrenten?”, “Hoe trek ik meer sollicitanten aan met betere employer branding?” of “Hoe maak ik een doeltreffend marketingplan voor komend jaar 2024?”

Iedereen kan vrijblijvend nieuwe onderwerpen voorstellen via deze pagina

Dagopleidingen en morning boost sessions

Lead Academy maakt een onderscheid tussen gespecialiseerd dagopleidingen en zogenoemde morning boost sessions waarbij één belangrijk marketingonderwerp gedurende 2 uur diepgaand wordt bestudeerd. Tijdens zo’n sessie kunnen de aanwezigen intussen genieten van een lekker ontbijt, om nadien de rest van dag geïnspireerd te starten.

Lead Academy organiseert op 13 september 2023 tussen 07.30u en 10.30u reeds haar eerste ochtendsessie met als titel: “Versterk je merk met ChatGPT” in Hotel Van der Valk in Oostkamp

Daarnaast staat op 11 oktober 2023 reeds een tweede morning boost session gepland in Van Der Valk Gent met als titel Hoe maak je jouw bedrijf een talentmagneet met Employer Marketing?

Iedereen kan vrijblijvend nieuwe onderwerpen voorstellen via deze pagina

Voor wie?

De experts van Lead Academy worden enkel geselecteerd op basis van hun expertise en ervaring. Het zijn telkens rasechte vakexperts die graag en vol passie praten over hun vak. Lead Academy biedt hen een spreekbuis aan alle specialisten die graag hun kennis willen doorgeven aan anderen. Geïnteresseerde sprekers kunnen zich aanmelden via deze contactpagina.

Volgens Van Raemdonck is netwerken en samen kennis opbouwen vandaag de dag hét antwoord op de toenemende specialisatie in de marketingsector. “Ik kijk enorm uit naar de eerste morning boost session op 13 september. Er zijn al veel inschrijvingen en het belooft een bijzonder evenement te worden met veel inspirerende marketeers en ondernemers. Samen leren en netwerken, dat is de kracht van zulke sessies.”

Voor wie?

  • Jeroen Van Raemdonck
  • 0497 68 02 41
  • jeroen(at)varamedia.be 

Deel dit artikel

Blogs

Lees meer over de laatste, nieuwste trends en must-knows over diverse onderdelen van online marketing.

Employer branding

Waarom solliciteert niemand? Het is toch een mooie vacature?!

LinkedIn

Hoe krijg je meer volgers op LinkedIn?